Visszatérés az előző nézetre
Munkamenet alatt a MailGen megőrzi a nézet állapotát, amíg a Levelezés, a Névjegyek, a Szinkronizálási központ és az Ütemezett oldalak között lépkedsz. Egy Levelezés-mappa, szűrő és kijelölés az adott postafiókhoz tartozik.
Egy másik postafiók nézete nem írhatja felül az előző fiók állapotát. A teljes böngésző-újratöltés más, mint a munkameneten belüli navigáció. Az asztali helyreállítási beállítások szabályozzák az állapot visszaállítását újratöltés után.